Jak jsme si zamilovali Paříž

 

Před dvěma lety jsme společně s našimi kamarády absolvovali úžasný výlet do Paříže. A protože pro mě i Péťu byla návštěva města lásky první zkušeností, naprosto nás okouzlila a dojala. Byli jsme tam se zkušenými průvodci (když ovšem zmateně nekoukali do mapy a ,,přesně věděli kam jdou“), takže jsme navštívili vše, co lze z krásy Paříže vidět, pochutnávali jsme si na skvělých francouzských dobrotách a poslouchali pouliční umělce.

Nikdy nezapomenu na ten okamžik, kdy jsem poprvé uviděla Eiffelovku. Šli jsme malými uličkami města, zahli jsme za roh a najednou tam byla. V plné kráse tam stála a vítala nás ve svém městě. Neubránila jsem se dojetí. To bylo poprvé, co jsem v Paříži plakala (podruhé když jsem viděla Eiffelovku svítít ve tmě, po třetí když jsem dostala v Paříži růži,…prostě jsme romantik, no!).

Dovolená to byla nezapomenutelná a doufám, že mi nikdy z paměti nezmizí. Je to moje srdeční záležitost a doufám, že se tam jednou zase vrátíme. A abyste to alespoň trochu mohli přožít s námi, mrkněte na VLOG, který jsme pro vás celou dobu natáčeli.

Co vy s město lásky, byli jste? A pokud ano, také vás natolik učarovalo nebo to bylo spíše zklamání?

Terka

Comments

comments

2 Comment

  1. Ahoj Terko, v první řadě, mám tě moc ráda jako youtuberku, jsi veselá, sympatická a s Péťou tvoříte super dvojku :* Tenhle blog miluju, články jsou zajímavé, vtipné a mám hroznou chuť se hned někam vydat! 😀 Třeba Paříž, díky shlédnutí vlogu, se stala mojí destinací No.1 , kam bych se jednou moc ráda vydala 🙂 Jen tak dál v psaní a natáčení, vše budu moc ráda sledovat 😉💋

  2. Paříž je fajn, ale moje gusto to není, mám v Evropě mnohem milejší destinace. Hodně mě bavil Louvre.

Napsat komentář